Στον αέρα του Alpha επέστρεψε μετά από δύο μέρες το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να καλημερίζει τους τηλεθεατές λέγοντας ότι είναι άθλος ότι η εκπομπή βγαίνει κανονικά.

«Καλημέρα! Πραγματικά το ότι είμαστε μαζί σας, πιστέψτε με, είναι άθλος. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί σας χθες και προχθές, το θέλαμε πάρα πολύ. Κάνω οκτώ χρόνια αυτή την εκπομπή και δεν έχω λείψει ούτε μια φορά. Και άρρωστη έχω έρθει εδώ, και με χιόνια και με καταιγίδες. Έφευγα και γεννούσα και μετά από λίγο ερχόμουν, αλλά αυτό που ζήσαμε…» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το ξέρω ότι σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο, γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα και μου λέτε “δυο μέρες χιονίζει στην Αττική και τραβάτε όλο αυτό το ζόρι;”. Ειλικρινά, δεν το έχουμε ξαναπεράσει. Δεν γινόταν να μετακινηθείς. Εγώ ήμουν χωρίς ρεύμα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» είπε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ένας από τους πολλούς πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά από την κακοκαιρία Ελπίδα, η οποία σάρωσε στο πέρασμά της και την Αττική. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η ίδια και η οικογένειά της έμειναν χωρίς ρεύμα για 36 ώρες, ενώ αναγκάστηκε να αφήσει το αυτοκίνητό της και να περπατήσει εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης για να επιστρέψει στο σπίτι της.