Ο ηθοποιός Χρήστος Τριπόδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην απώλεια ενός δικού του ανθρώπου από τον κορονοϊό και πιο συγκεκριμένα του θείου του ο οποίος πάλεψε στη ΜΕΘ για 50 ημέρες.

«Βρίσκομαι σε μια θολότητα των πραγμάτων για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Προσέχω πολύ με τον κορονοϊό γιατί έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Ο θείος μου πέθανε από κορονοϊό μετά από 50 μέρες στην εντατική. Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατος», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ότι εμβόλια και να βγουν θα τα κάνω έχω κάνει και τις τρεις δόσεις».

Έπειτα μίλησε για τα επαγγελματικά του και τόνισε: «Θυμάμαι έναν θεατή στην Κρήτη που μου είπε “στην τηλεόραση είσαι κοντός, χοντρός και νέος, ενώ από κοντά είσαι ψηλός, γέρος και αδύνατος”. Για να κάνω κάτι πλέον στην τηλεόραση, ή θα πρέπει να είναι πολύ φίλος μου αυτός που το κάνει ή να μου αρέσει πάρα πολύ».

Ακολούθως αποκάλυψε πως έχει βρεθεί σε θέση να χάσει την ψυχραιμία του και την αυτοσυγκράτησή του: «Έχω βρεθεί σε θέση να χάσω τον εαυτό μου, έχω κλωτσήσει καρέκλες, έχω φύγει από δουλειά…». Μίλησε, δε, και για τους διαχωρισμούς εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στα θέατρα: «Μας δυσκολεύει πολύ αυτή η κατάσταση που πρέπει να τσεκάρουμε τον κόσμο στα θέατρα».

Τέλος, σε ερώτηση για τους ηθοποιούς που επιλέγουν να λάβουν μέρος σε reality shows, τόνισε: «Επιλογή του καθενός είναι να λάβει μέρος σε reality».