Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/01) στο «The 2Night Show» τον Μελέτη Ηλία. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το πώς νόσησε ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια του με κορονοϊό και εξήγησε γιατί στην καραντίνα άρχισε να αποκτά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του.

Για ποιο λόγο αποφάσισε φέτος να μην κάνει θέατρο; Γιατί πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του σε παραστάσεις συναδέλφων;

Τι θέση παίρνει απέναντι στις κριτικές που έχουν γραφτεί για την ταινία «Black Βachelor»; Τέλος, αναφέρθηκε στο σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», στο οποία πρωταγωνιστεί και θυμήθηκε τον ενδοιασμό που είχε πριν αποφασίσει να συμμετάσχει στη σειρά.

«Εμπορικές κωμωδίες που να αρέσουν στους κριτικούς είναι λίγο οξύμωρη. Απλά αυτή η κριτική μας πείραξε γιατί δεν αναφερόταν μόνο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και στο ανθρώπινο. Και η καλή και η κακή κριτική δεν πρέπει να αφορά τον καλλιτέχνη σε σημείο που να τον επηρεάζει» είπε αναφερόμενος σε μια σκληρή κριτική που δέχτηκε η ταινία «Black Βachelor» και η οποία οδήγησε σε απάντηση τον Μάριο Ιορδάνου και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στον συγκεκριμένο κριτικό κινηματογράφου.

Όπως είπε στην συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός, στην καραντίνα πήγε σε πολλές παραστάσεις. «Από τη στιγμή που ανοίξανε τα θέατρα έχω πάει σε περίπου δέκα παραστάσεις. Θα μπορούσα να μπω με πρόσκληση. Πάντα πληρώνω. Το νιώθω ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν κλάδο που έχει χτυπηθεί αρκετά» είπε.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στα «Καλύτερά μας χρόνια» της EΡΤ1 δεν απέκλεισε η σειρά να πάει και για τρίτη χρονιά.

«Ακόμα δεν ξέρω. Θα ένιωθα ότι αν δεν έμπαινε αυτή η σειρά και σε τρίτη σεζόν και μάλιστα πανηγυρικά θα ήταν σαν να μην έγινε» είπε.

Μιλώντας για το «Σόι» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε «μου λείπεις και από την ιδιωτική τηλεόραση. Δυστυχώς η συνήθεια να ξαναγυρίσουμε στην ΕΡΤ θα πάρει καιρό».

«Έχεις δίκιο που το λες. Ήταν ένας μεγάλος μου ενδοιασμός όταν πρωτοέκανα τη σειρά αν το 1 υπάρχει ακόμα στο τηλεκοντρόλ. Αλλά νιώθω ότι αυτή η αλλαγή έχει μπει σε ένα αυλάκι και πάει πολύ καλά.

Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν ακούω να λέει ο κόσμος ότι “επιτέλους νιώθω ότι πιάνει τόπο να πληρώνω μέσω της ΔΕΗ την ΕΡΤ”»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια με τον κορονοϊό που πέρασε όλη η οικογένειά του. Όπως είπε, είχαν κολλήσει μέχρι και οι γονείς του αλλά και τα παιδιά του τα οποία ήταν ασυμπτωματικά. Ο ίδιος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε κάποια συμπτώματα τα οποία όμως δεν ήταν πολύ σοβαρά και βαριά.

Στη συνέχεια, ο Μελέτης Ηλίας μπήκε και σε ακόμα μία πρόκληση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παίζοντας ένα παιχνίδι για να αποκαλύψει πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και των προτιμήσεών του.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε να γράψει κρυφά από τον Γρηγόρη ποια ηθοποιό Ελληνίδα θεωρεί πιο όμορφη εμφανισιακά και μάλιστα την ίδια ώρα ο παρουσιαστής έγραφε σε άλλο πινακάκι τη δική του απάντηση για το όνομα που πίστευε πως θα σημείωνε ο ηθοποιός.

Στην περίπτωση της Ελληνίδας ηθοποιού, ο Μελέτης Ηλίας έγραψε τη Μαρία Ναυπλιώτου με τον Γρηγόρη να γράφει το όνομα της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» Κατερίνας Παπουτσάκη. Τότε ο Αρναούτογλου σχολίασε ότι δεν έβαλε το όνομα της Κατερίνας Παπουτσάκη γιατί θα έτρωγε… παντόφλα.