Πρεμιέρα έκανε η ταινία «The Black Bachelor» και ήδη έχει δημιουργηθεί θέμα συζήτησης γύρω από την ταινία. Όχι όμως για τους συντελεστές της ταινίας ή για την ιστορία που παρουσιάζει στους θεατές αλλά για μια κριτική. Με αφορμή την ταινία ο κριτικός κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης έγραψε για την νέα ταινία, «The Black Bachelor» την κριτική του. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία δυσαρεστήθηκε από τον τρόπο που εκφράστηκε ο Χρήστος Μήτσης και γι’ αυτό του απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μήτση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!!εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε !!!!!», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου: «Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω»

Οι σεναριογράφοι της ταινίας «The Black Bachelor», το πρωί της Παρασκευής (10/12) σε ζωντανή σύνδεση με της εκπομπή «Πρωινό» σχολίασαν την συγκεκριμένη κριτική. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχει ξεκινήσει η ταινία» ανέφερε αρχικά η Σοφία Καζαντζιάν και πρόσθεσε πως ο κόσμος υποδέχθηκε το «Black Bachelor» με ενθουσιασμό.

Σε ότι αφορά την κριτική του κ. Μήτση, τόνισε πως: «Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσω στην κριτική. Μας ενδιαφέρει το σχόλιο. Είναι παραπάνω από την κριτική αυτό που γίνεται. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί κάποιος το δημόσιο βήμα του για να εύχεται και να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές αυτής της τετραλογίας να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν».

«Απαράδεκτο» όμως χαρακτήρισε το σχόλιο του κ. Μήτση και ο Μάριος Ιορδάνου και πρόσθεσε: «Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν αυτούς που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου! Δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης».

Λευτέρης Ελευθερίου: «Το θεωρώ άκαιρο, άτοπο και κακό χιούμορ όταν πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη ταινία, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε τη δική του άποψη και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Ο κ. Μήτσης είναι κριτικός κινηματογράφου και έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί για την ταινία όπως πιστεύει είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορεί να γράψει και πολύ χειρότερα σε μια μακροσκελή κριτική που να εξηγεί ποια είναι τα προβλήματα της ταινίας και αυτό ενδεχομένως να μας κάνει και καλύτερους σε επόμενη ταινία. Δεν είναι κακό. Θεωρώ πάρα πολύ ατυχές σε μια εποχή που παλεύουν οι παραστατικές τέχνες, αυτές που έχουν ανάγκη τη φυσική παρουσία του θεατή και καταναλώνεται πάρα πολύ εργατοώρα, πολύ μεγάλος συναισθηματικός κόπος για αντέξεις, με τον Covid που κολλάει κάποιος και σταματάει μια παραγωγή μετά από 10-15 μέρες. Να βρεις παραγωγούς, λεφτά να κάνεις μια ταινία που για μένα και είναι προσωπική άποψη τη θεωρώ εξαιρετική. Θεωρώ τον Γιάννη Παπαδάκο έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες» είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε: «Μιλάμε για ένα παιδί (για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη) που έχει παλέψει μόνος του. Μετράει μόνο επιτυχίες στο δημιουργικό και την καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μπήκα τελευταίος στη δουλειά και μου φέρθηκε πρωταγωνιστικά, με έβαλε στην αφίσα, με έβαλε να συνυπάρχω μαζί τους. Θεωρώ ότι τα σχόλια του κ. Μήτση όσον αφορά τον Covid και την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά σινεμά προκειμένου να βγει μια ταινία και να πληρωθούν 100 οικογένειες, το θεωρώ άκαιρο, άτοπο, κακό χιούμορ όταν πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία. Πολύ κακό χιούμορ».