Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μπορεί να δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, τα πνεύματα όμως γρήγορα ηρέμησαν.

Η τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor, μπορεί να έμεινε λίγο στο reality, κατάφερε όμως να συνειδητοποιήσει με ποιους παίκτες ταιριάζει και με ποιους όχι.

«Προσωπικά δεν ταιριάζω με την Μυριέλλα και το έχω πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μυριέλλα είναι κακό παιδί ή εγώ είμαι κακό παιδί. Δεν ταιριάζω σε κάποια πράγματα μαζί της» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Το φλερτ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη

Σε ότι αφορά το πολυσυζητημένο φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, η Ελισάβετ Σπανού ανέφερε: «Αν υπήρχε φλερτ, δεν το ήξερα όσο ήμουν μέσα. Το παρακολούθησα μαζί σας από την Αθήνα. Είχα κρατήσει μια απόσταση από την Μυριέλλα, λέγοντας της κιόλας ότι μου δημιουργούσε ένταση».

«Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης στα χέρια, μου φάνηκε αυτό το “αχ, αχ, αχ” υπερβολικό. Εμένα δεν με έπεισε. Μου φάνηκε υπερβολή σαν αντίδραση και είναι η άποψη μου. Αυτό όμως δεν την κάνει κακή την Μυριέλλα» είπε στην συνέχεια η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να σκεφτώ ότι το κάνει επίτηδες ή δεν ξέρει τι κάνει ή ότι το κάνει για να τραβήξει τις κάμερες. Δεν θέλω να μπαίνω όμως σε αυτή την λογική και ούτε να το ψάχνω. Ήξερα ότι έχει έναν άνθρωπο έξω και ότι είναι μαζί».