Μεγάλη συζήτηση έχει προκύψει γύρω από τη Μυριέλλα Κουρεντή και την σχέση που διατηρεί, σύμφωνα με την ίδια, εκτός του Survivor με τον μουσικό, John Lygnos. Και ο λόγος που η ηθοποιός και παίκτρια του Survivor έχει βρεθεί στο επίκεντρο των σχολίων είναι το φλερτ με τον συμπαίκτη της, Γιώργο Κατσαούνη το οποίο «σφραγίστηκε» με ένα φιλί στην πισίνα.

Μετά το φιλί αυτό, η Μυριέλλα Κουρεντή προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στην κάμερα του Survivor με το οποίο θέλησε να στείλει μηνύματα στον, John Lygnos, τον οποίο όμως αποκάλεσε «συνεργάτη» και όχι «σύντροφό» της.

Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε ορισμένα καυστικά σχόλια καθώς θυμήθηκε το περσινό Survivor όπου υπήρχε ένα άλλο love story, αυτό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και το φλερτ της παίκτριας με τον Σάκη Κατσούλη.

«Έκλαιγε για τον John τον συνεργάτη. Στο στέγνωμα τον θυμήθηκε .Της έσκασε μόλις βγήκε από την πισίνα. Σου λέει έχω κι έναν στην Ελλάδα. Μουσικός κι αυτός; Σαν τον Λιβάνη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε: «Ο Τσακατσούκας χορταίνει με τη Μυριέλλα. Πολύ πλάτσα πλούτσα το θέμα. Τι είχες John μου, τι είχα πάντα; Μια θα γελάει και θα πλατσουρίζει με τον Τσακατσουκα και μια θα οδύρεται…».