Το 2021 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τους Ράδιο Αρβύλα αλλά και για τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη. Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουν το 2021, ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς είπαν «αντίο» στον άλλοτε καλό τους φίλο και συνεργάτη, Στάθη Παναγιωτόπουλο στην σκιά των καταγγελιών περί revenge porn που βαραίνουν τον τελευταίο.

Ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε στη δύσκολη θέση να θέσει εκτός της εκπομπής τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Κοιτώντας την τηλεοπτική κάμερα, ο Αντώνης Κανάκης «μίλησε» στους τηλεθεατές, στην τελευταία εκπομπή που έκανε και έλυσε απορίες, αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη του και απέκλεισε το ενδεχόμενο να «κοπεί» το Ράδιο Αρβύλα εξαιτίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μπορεί, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του να αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό λίγες μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο φινάλε όμως θα επιστρέψουν κανονικά στις θέσεις τους στις 10 Ιανουαρίου.

Τι θα γίνει όμως με τη θέση η οποία έμεινε κενή μετά το οριστικό τέλος της συνεργασίας των Αρβύλα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Ψάχνει ο Αντώνης Κανάκης τον αντικαταστάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλου; Αυτές οι δυο ερωτήσεις είναι αυτές που κυριαρχούν στα τηλεοπτικά πηγαδάκια μια εβδομάδα πριν την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1.

Και μπορεί οι φήμες πως ο Αντώνης Κανάκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλου να έχουν φουντώσει για τα καλά, φαίνεται πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο Αντώνης Κανάκης δεν φαίνεται να θέλει να «γεμίσει» το κενό στην καρέκλα που καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά τα χρόνια της συνεργασίας του με τους Αρβύλες. Έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν η εκπομπή θα στελεχώνεται από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου χωρίς προσθήκες.