Για τη σύζυγό του, Δέσποινα, το παιδί που απέκτησαν πρόσφατα αλλά και την περιπέτειά του με τον καρκίνο, μίλησε στο «Πρωινό» ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μια αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά» είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος, πάντα αυτό το πράγμα σε ακολουθεί. Όσο αισιόδοξος και να είσαι. Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο ποτέ, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι. Δεν λέω ότι δεν περνάει από το μυαλό μου, πάντα υπάρχει αυτό, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να είμαι ώριμος και να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία» πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης «λύγισε» στον αέρα όταν στο παράθυρο εμφανίστηκε η σύζυγός του ενώ το ίδιο συγκινημένη ήταν και εκείνη. «Μου είπαν να σου κάνω μια έκπληξη αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος, το ξέρεις αυτό. Κατ΄ αρχήν να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα 6 χρόνια που περάσαμε όλη αυτή την “οδύσσεια” και για την ενσυναίσθηση σου, ένα μεγάλο μπράβο για την στάση σου και ένα συγγνώμη που δεν σου έχω πει για όλες αυτές τις ημέρες και να σου πω ότι εγώ και το μικρό ανθρωπάκι μας, το χαλακατεβάκι μας, σε αγαπάμε πάρα πολύ».

Όπως σημείωσε σχετικά με τον γάμο τους, που ετοίμασε μόνη της και ήταν μια έκπληξη για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, «έχω μια αρχή στην ζωή μου, όταν συμβαίνει κάτι πολύ δύσκολο, να κάνω κάτι μεγάλο που θα είναι θετικό. Εκείνη την στιγμή υπήρχε μεγάλη δυσκολία και σκέφθηκα τι είναι μεγάλο και θετικό; Ετοίμασα μέσα σε δύο μήνες τον γάμο, μου έλεγαν φίλοι μου ότι “μπορεί  να μην έρθει” και τους απαντούσα “δεν πειράζει, θα κάνουμε ένα ωραίο πάρτι μόνοι μας”».