Τους συντελεστές της παράστασης «Νικοτιτανικός» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν για την Κύπρο και κάποιοι έκαναν τις δηλώσεις τους, κάποιοι απέφυγαν ευγενικά να μιλήσουν και κάποιοι εκνευρίστηκαν με την παρουσία του δημοσιογράφου. «Φεύγουμε, πάμε Κύπρο, θα δώσουμε όλοι τον εαυτό μας εκεί να κάνουμε μια ωραία παράσταση να ευχαριστηθεί το κοινό της Κύπρου και να περάσουμε ωραία και εμείς και αυτοί» σχολίασε χαμογελαστά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Στην συνέχεια, η κάμερα σταμάτησε στον Παύλο Χαϊκάλη. Ο δημοσιογράφος του έκανε ερωτήσεις και εκείνος ευγενικά προσπαθούσε να αποφύγει να απαντήσει. «Όχι, παιδιά, όχι!» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης. Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ο Παύλος Χαϊκάλης αρκέστηκε να πει πως: «Δεν απαντώ».

Λίγη ώρα μετά, η κάμερα εντόπισε τον Μιχάλη Μόσιο ο οποίος με το που είδε τον δημοσιογράφο είπε: «άσε με ρε παιδάκι μου!». Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση του ηθοποιού ο οποίος όμως εκνευρίστηκε και φώναξε: «Πάρε δρόμο ρε!».