Η παράσταση «Νικοτιτανικός» στην οποία συμμετέχει και ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης αποτέλεσε για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (08/12). Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε μια δήλωση της Πηνελόπης Πιτσούλη η οποία σχολιάζοντας την παράσταση αυτή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα περίεργο σχήμα. Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης απάντησε στις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη την είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή η όχι. Υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση. Την πληροφορώ πως το επάγγελμα μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής. Πώς κυρία μου από την στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, την κατακρίνεις; Οπωσδήποτε με στεναχώρησε. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια η κυρία Πιτσούλη. Δεν είναι της κλάσεως της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, της Ελένης Κοκκίδου, της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.

Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς όλον τον κόσμο; Δηλαδή έκανε η μύγα κ… κι έ…ε τον κόσμο όλο; Αυτή η παροιμία ταιριάζει! Να την πάρω τηλέφωνο; Δεν θέλω γιατί είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους συναδέλφους της. Από μένα δεν χρειάζεται γιατί την έχε χ…η» είπε μεταξύ άλλων.

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν ξέρω πώς χ…ε οι μύγες»

«Δεν ξέρω πώς χ…ε οι μύγες. Πρώτον» απάντησε η Πηνελόπη Πιτσούλη η οποία παρενέβη στην εκπομπή «Πρωινό» τηλεφωνικά και πρόσθεσε: «Και δεύτερον, για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα απολύτως τίποτα και το μόνο που είπα είναι ότι είναι ένας αρτίστας. Πού τον ξέρω τον κ. Φλωρινιώτη. Δεν θα έπαιζα ποτέ των ποτών μαζί του. Καταρχήν δεν έχω τέτοιο κοστούμι για να τον ακολουθώ, να πάω να ραφτώ τώρα; Και κακώς τώρα κάθομαι και απαντώ στον κ. Φλωρινιώτη».