Στο επεισόδιο από τη Φάρμα της Τετάρτης (15/12) είδαμε ότι μπορεί οι παίκτες να έχουν μπει μόλις λίγες μέρες στο παιχνίδι, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τις συμπάθειες τους και κυρίως τις αντιπάθειες τους. Παρακολουθήσαμε επίσης την πολυαναμενόμενη στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μπήκε στο μπάνιο της Φάρμας.

Το επεισόδιο, όμως, είχε επίσης πολλές ανατροπές και μια ψηφοφορία, που έκρινε τον δεύτερο μοναμάχο, που θα αγωνιστεί για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η Φάρμα, τη φετινή σεζόν κατακλύζεται από παίκτες με διαφορετικό χαρακτήρα και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουμε δει κάποια ιδιαίτερη ίντριγκα να εκτυλίσσεται, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Η ψηφοφορία, λοιπόν, για τον δεύτερο μονομάχο κατέληξε σε μεγάλο «ντέρμπι». Ο πρώτος μονομάχος έχει ήδη κριθεί και θα είναι ο Δήμος, ενώ ο δεύτερος κρίθηκε, βάσει ψηφοφορίας, μεταξύ του Παναγιώτη Ψωμιάδη και της Κρίστυ. Με πέντε ψήφους συνολικά, η δεύτερη μονομάχος είναι η Κρίστυ, η οποία θα πρέπει να αγωνιστεί απέναντι στον Δήμο, για την παραμονή της.

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά της, η Κρίστυ είπε πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε, αλλά στο κάτω κάτω όλοι οι παίκτες θα περάσουν από αυτήν την θέση και θα βάλει τα δυνατά της για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Οι κοιλιακοί του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Οι φετινοί παίκτες της Φάρμας, έχουν δηλώσει από την είσοδό τους κιόλας ότι είναι έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους και να τα καταφέρουν. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, είναι ένας από τους παίκτες, που έχουν προκαλέσει τρομερή εντύπωση στο κοινό ήδη από την αρχή του ριάλιτι και οι τηλεθεατές συνεχώς τον σχολιάζουν. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Αθανασία Τσουμελέκα να κάνει κοιλιακούς και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να της ζητάει να κάνουν μαζί. Έτσι και έγινε, με την Αθανασία να του δείχνει την άσκηση και εκείνος να τα καταφέρνει πολύ καλά.

Λίγο μετά τη γυμναστική, εκείνος είπε ότι παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό και μέχρι και τα 65 του χρόνια έκανε έντονη γυμναστική, μέχρι που ένας τραυματισμός, τον ανάγκασε να σταματήσει.