Στον Άδωνι Γεωργιάδη θέλησε να απαντήσει ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης (14/12) στην σκιά της καταγγελίας κατά του πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιώτοπουλο ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορία περί revenge porn.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως κατανοεί πως στο χώρο του διαδικτύου γίνονται συμψηφισμοί ενώ στην συνέχεια της τοποθέτησής του, ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη έκανε ορισμένες ερωτήσεις στις οποίες, όπως είπε, θέλει απάντηση αλλά όχι με «ξύλινο λόγο».

Η ερώτηση του Αντώνη Κανάκη αφορούσε τα σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και το υλικό που «ανεβαίνει» εκεί χωρίς έλεγχο.

«Εσείς που νομοθετείτε που έχετε την εξουσία στα χέρια σας, πώς επιτρέπετε όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο αγοριών και κοριτσιών, χωρίς έλεγχο; Μιλάμε για προϊόν που δεν είναι επαγγελματικό υλικό. Εσείς είστε ηθικοί αυτουργοί που συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αντί να νιώθετε την ευθύνη να μπείτε στην ουσία του θέματος. Εξηγήστε πώς γίνεται η κοπέλα αυτή να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και ακόμα να περιμένει αν θα δικαιωθεί και πώς γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο από την πολιτεία που εκπροσωπείτε. Που έχετε το θράσος να γίνονται όλα αυτά και εσείς να σχολιάζεται σα να είστε μεσημεριανή εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

«Κάντε κάτι γαμώτο! Όχι σε 100 χρόνια! Δημιουργήστε ένα πλαίσιο για να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και δημιουργήστε και ένα πλαίσιο προστασίας του θύματος ώστε να υπάρχει απονομή της δικαιοσύνης» είπε στο κλείσιμο της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης σε έντονο ύφος.