Σε καραντίνα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό χθες, Δευτέρα (22/11), με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του στον ΣΚΑΪ να ανησυχούν αν μπορεί να έχουν μολυνθεί και οι ίδιοι, στις περιπτώσεις που συναναστράφηκαν τον δημοσιογράφο το Σαββατοκύριακο ή και νωρίτερα.

Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι, άλλωστε, ο κ. Στραβελάκης εμφάνισε συμπτώματα πριν από τη Δευτέρα, ωστόσο τα συσχέτισε με τον εμβολιασμό του, καθώς την Πέμπτη του χορηγήθηκε η αναμνηστική δόση του εμβολίου, και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ομίλου όλο αυτό το διάστημα.

Ο δημοσιογράφος, όπως σημειώνει ο ίδιος, είχε κάνει και self test τα οποία βγήκαν αρνητικά, ωστόσο τα συμπτώματα επέμειναν και έτσι τη Δευτέρα έκανε μοριακό τεστ που έδειξε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα λέει πηγή του ΣΚΑΪ στο Newsbeast, τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στα γραφεία του καναλιού (και ραδιοφώνου) φτάνουν τα τρία, μέσα σε λίγες ώρες, περιλαμβανομένου του κ. Στραβελάκη.

«Ποτέ δεν θα έθετα σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων μου»

Το Newsbeast επικοινώνησε με τον Νίκο Στραβελάκη ο οποίος εξήγησε ότι δεν γνώριζε πως είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, καθώς τα self test των προηγούμενων ημερών είχαν βγει αρνητικά. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με τους γιατρούς, απέδιδαν την κόπωσή του στην τρίτη δόση του εμβολίου.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως: «ποτέ δεν θα έθετα σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων μου».