Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, αφότου έκανε και την ενισχυτική δόση εμβολίου. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση στο Twitter γράφοντας μεταξύ άλλων, ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και με την booster δόση.

«Μετά από δυο χρόνια ειδήσεων για τον COVID, ήρθε η ώρα να με επισκεφθεί κι εμένα. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και με την booster δόση και ελπίζω ότι απλώς θα είναι μια ευκαιρία ξεκούρασης για 10 μέρες. Εμβολιαστείτε, όχι για τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι απλά ένα κρυολόγημα» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος.

«Με τη θωράκιση του εμβολίου δεν ανησυχώ»

Σε άλλο tweet ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι έκανε το εμβόλιο Johnson & Johnson και τη δεύτερη δόση με Pfizer, τονίζοντας πως με τη θωράκιση του εμβολίου δεν ανησυχεί.

«Επειδή βλέπω ότι στα site των αντιεμβολιαστών αρχίζει η σπέκουλα, θα το πω μόνο μια φορά. Έκανα τον Ιούνιο το J&J. Την περασμένη Τετάρτη αναμνηστική δόση Pfizer. Ως νέος και σε καλή φυσική κατάσταση, με τη θωράκιση του εμβολίου, δεν ανησυχώ. Προσοχή!» αναφέρει ο Γιώργος Ευγενίδης.