Με την έκρηξη του Απόστολου Γκλέτσου κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης ασχολήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Η εκπομπή του Ant1 όχι μόνο πρόβαλε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο ο Απόστολος Γκλέτσος είναι μαινόμενος αλλά βρέθηκε και στο νούμερο 1 της λίστας των Ράδιο Αρβύλα.

«Μετά από πολύ καιρό και με μεγάλη χαρά, στο νούμερο 1 είναι ο Απόστολος της καρδιάς μας. Η Αποστολάρα μας! Γιατί κυρίες και κύριοι κάποια γατάκια στην τηλεδιάσκεψη περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας διανοήθηκαν να διακόψουν τον Απόστολο Γκλέτσο. Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν extreme sports ή θέλουν να ζήσουν επικίνδυνα ή έχουν τάσεις αυτοκτονίας. Αλλά παρ’ όλ’ αυτά αποφάσισαν να διακόψουν τον Απόστολο Γκλέτσο και αυτό που ακολούθησε είναι αυτό που θα παρακολουθήσετε» είπε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε πάσα για να προβληθεί το βίντεο.

Φυσικά, αν και αρχικά το βίντεο προβαλλόταν κανονικά, λίγο πριν το τέλος του, τα λόγια που έλεγε ο Απόστολος Γκλέτσος «πειράχτηκαν» από το βαν των Ράδιο Αρβύλα και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.