Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Chen Chen στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην τηλεόραση του Alpha. Και αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη, αλλά η δεύτερη φορά!

Η 27χρονη κοπέλα από την Κίνα, που είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τάλεντ σόου και πριν τρία χρόνια, θέλησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να καταφέρει να γοητεύσει με την φωνή της του κριτές και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση. «Ονομάζομαι Chen Chen, είμαι 27 χρονών και μένω στην Αθήνα. Με την μαμά μου είμαστε εδώ εννέα χρόνια γιατί μου αρέσει ο κόσμος εδώ, το φαγητό και η μουσική» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η διαγωνιζόμενη του The Voice στο εισαγωγικό της απόσπασμα.

«Το 2018 ήρθα στο The Voice και μετά από αυτό είχα πολλές προτάσεις για το μόντελινγκ. Εγώ όμως δεν το θέλω. Θέλω την μουσική» παραδέχθηκε, επίσης, η Chen Chen. «Πέρυσι, έχασα τον μπαμπά μου και αυτό είναι κάτι που με πληγώνει ακόμα πολύ. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και έκλαιγα συνέχεια στο δωμάτιο μου. Μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα αλλά προσπαθώ να παραμένω δυνατή. Ακόμη κι αν συμβαίνουν δύσκολα πράγματα, δεν τα παρατάω».

Αμέσως μετά την εμφάνιση της στη σκηνή, η Chen Chen θύμισε στους coaches του The Voice την προηγούμενη της προσπάθεια και ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως… μεγάλωσε από τότε!

«Ήρθα ξανά φέτος στο The Voice εξαιτίας σου, Σάκη! Το 2018 ήμουν πολύ στεναχωρημένη που δεν γύρισε κανείς και πήγα πίσω στα καμαρίνια για να κλάψω. Εσύ πέρασες έξω από τα καμαρίνια, μπήκες μέσα, με αγκάλιασε και μου είπες «μην στεναχωριέσαι. Μην κλαις. Να έρθεις ξανά και θα είσαι καλύτερη». Σε ευχαριστώ» πρόδωσε με χαμόγελο η Chen Chen.

Στη συνέχεια φυσικά και με μεγάλη χαρά και ευκολία επέλεξε τον απόλυτο Έλληνα σταρ για την επόμενη φάση στο μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.