Πρεμιέρα έκανε η Αγγελική Νικολούλη και για 27η χρονιά εκείνη και η έμπειρη ομάδα της έχουν στόχο μέσα από το «Φως στο Τούνελ», που πλέον έχει νέα στέγη στο Mega, να αποκαλύψουν τί κρύβεται πίσω από τις σκοτεινές υποθέσεις που ερευνούν.

«Καλησπέρα σας. Καλωσορίσατε φίλοι μου στο νέο μας και μεγάλο μας τηλεοπτικό σπίτι. Εμάς μας αρέσει, εσάς; Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μαζί με εσάς το μακρινό και μεγάλο αυτό ταξίδι στο μυστήριο και στην αναζήτηση», σχολίασε στο άνοιγμά της εκπομπή.

Έπειτα, άρχισε να ξετυλίγει το νήμα των υποθέσεων της εκπομπής της και την παρουσίαση σημαντικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε σημαντικό ένα σημαντικό μάρτυρα, φίλο του πιλότου. Τα όσα λέει, είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση του φίλου του, του Μπάμπη με μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει. Μια γυναίκα που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά», ανέφερε ο φίλος του και συνέχισε: «την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτε. Ίσως γι’ αυτό τα έκανε όλα κρυφά για να μην προκαλέσει (σ.σ. την άλλη γυναίκα). Εκείνη, μάλιστα, ξαφνιάστηκε γιατί έμαθε για το γεγονός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Έπειτα, πρόσθεσε: «δεν την ξεπέρασε ποτέ».

Περαιτέρω, ανέφερε: «Εγώ του έλεγα, όμως, πως δεν πρόκειται να χωρίσει τον άνδρα της και μόνο ήθελε να περάσει καλά». Πρόσθεσε και το εξής: «Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.