Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τα όσα βιώνει με αφορμή την «άρρωστη εμμονή» ενός δημοσιογράφου.

Με αφορμή το ξέσπασμα της Super Κικής στα social media για τους δημοσιογράφους, το οποίο σχολιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε ότι έχει φτάσει στο σημείο να φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς υπάρχει ένας δημοσιογράφος που έχει «άρρωστη εμμονή» μαζί της.

«Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Έχω φτάσει στο σημείο να λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει και τη σωματική μου ακεραιότητα. Αυτό σημαίνει εμμονή» εξομολογείται.

«Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε σημείο να νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε πειράξει και σωματικά. Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη μου από το σπίτι, γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η αρρώστια και η εμμονή» συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.