Για την τηλεοπτική του κόρη Στέλλα μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός, ο οποίος υποδύεται στη σειρά «Σασμός» του Alpha τον Τάσο Καμαριωτάκη, αποκαλύπτοντας πως «έρχεται μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνή της».

«Ως πατέρας αγαπάω πολύ την κόρη μου. Την εμπιστεύομαι» υπογραμμίζει ο ηθοποιός.

Ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Ευγενίας Σαμαράς δήλωσε μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» την Τρίτη (12/10) πως «προέχει η αγάπη του Τάσου για τη Στέλλα. Είμαι ο πατέρας που αγαπάει πολύ την κόρη του. Το παιδί που περιμένει εκείνη, το εγγονάκι του, το θεωρώ μεγάλη ευλογία».

Θα κρατήσει η Στέλλα το παιδί;

Μιλώντας για το εάν θα κρατήσει το παιδί η Στέλλα, η στάση του Τάσου όπως είπε ο Σπύρος Σαραφιανός είναι…«ό,τι πει κι αποφασίσει η κόρη μου, η Στέλλα. Θεωρώ τη Στέλλα πολύ υπεύθυνο άτομο, για να αναλάβει το παιδί, κι εμείς το εγγόνι».

Εστιάζοντας στη μητέρα της Στέλλας και σύζυγο του Τάσου, Σοφία που αποκαλύπτει στον Αστέρη την εγκυμοσύνη της κόρης ο ηθοποιός αναφέρει: «Όλo το θέμα το χειρίζεται η γυναίκα μου, η Σοφία. Δεν μου αφήνει περιθώριο να ασχοληθώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάζω την αγάπη μου και την εμπιστοσύνη μου στην κόρη μου και την ελπίδα ότι στο τέλος θα τα βρουν με τον Αστέρη». Παρ΄όλο που ο Τάσος έχει δει την παράνομη σχέση του Αστέρη…. «πιστεύει ότι ο Αστέρης θα το ξεπεράσει, ότι είναι κάτι επιφανειακό κι επιπόλαιο. Ισως είναι μια ελπίδα που θέλει να δίνει ο Τάσος στον εαυτό του».

Πάντως, όπως αποκάλυψε, ο ηθοποιός της σειράς «Σασμός» στο τέλος συμβαίνει μία μεγάλη ανατροπή, σε σχέση με την εγκυμοσύνη της Στέλλας.

Επίσης ο ηθοποιός δήλωσε αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή πως σε δύο μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σπύρου Σαραφιανού

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00