Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται για νέες πτήσεις και οι κάτοικοι του Διαφανίου θα ζήσουν νέες περιπέτειες αφού η βαριά σκιά της Χούντας θα σκεπάσει το θεσσαλικό χωριό.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο τηλεοπτικός «Προκόπης» του οποίου τα πολιτικά φρονήματα θα σταθούν αφορμή για την εξορία του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ηλιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, τρώγαμε ξύλο όλη την πρώτη μέρα. Θα περάσουμε πολύ δύσκολα. Νομίζω πως θα φανεί μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Προκόπη, που δεν είχα την ευκαιρία να την δείξω».

«Φαντάζομαι πως ο Αιμίλιος Χειλάκης θα φέρει όλη τη σειρά πάνω κάτω! Θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο» ανέφερε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Φέτος ο Δούκας θα αλλάξει πίστα… Δεν ξέρω αν θα γίνει καλύτερος ή όχι, αλλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.