Οι 14 παίκτες του Big Brother 2 ήδη περνούν τις πρώτες στιγμές στο σπίτι και προσπαθούν να γνωριστούν.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα… τσιγκλίσματα. Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα ανταλλάσσουν πειράγματα και τα παιχνίδια ανάμεσα στους δυο παίκτες του Μεγάλου Αδερφού είναι αρκετά.

Ένα όμως παιχνίδι ανάμεσα στους δυο παίκτες παραλίγο να κάνει τον Big Brother να τους επιβάλλει ποινή.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πέτσας θέλησε να πάρει την «εκδίκηση» του από την Ανχελίτα για την τρικλοποδιά που του έβαλε. Αφού φρόντισε να της αφαιρέσει το μικρόφωνο, την πήρε αγκαλιά και βούτηξαν μαζί στην πισίνα. Ο ίδιος όμως είχε ξεχάσει να βγάλει το δικό του το οποίο φυσικά και καταστράφηκε στο νερό.

Ο Big Brother τον κάλεσε στο δωμάτιο για να ακούσει τι έχει να του πει ο παίκτης.

Ο Παναγιώτης Πέτσας εξήγησε τι συνέβη και ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να μην επιβάλλει ποινή καθώς είναι οι πρώτες μέρες και οι παίκτες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να προσέχουν και τα μικρόφωνα τους.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μεγάλος Αδερφός είχε καλέσει στο δωμάτιο επικοινωνίας την Ανχελίτα και την ρώτησε για την σχέση της με τον συμπαίκτη της. Εκείνη τον αποκάλεσε «μικρό» και τόνισε ότι της την «μπαίνει».

«Είναι εριστικούλης. Προσπαθεί να με τσιγκλήσει. Εντάξει… Δεν πάω πίσω και εγώ…» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ανχελίτα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.