Σε μια απόλυτα αμήχανη θέση που δύσκολα θα την ξεχάσει έφερε η Δήμητρα Κατσαφάδου την Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της «Φωλιάς των Κου Κου»!

«Κι εσύ να μη στεναχωριέσαι γιατί σε βλέπω πολύ ευαίσθητη και μερικοί άνθρωποι δεν σου ταιριάζουν. Ήθελα να το πω. Είσαι διαμάντι και πρέπει να διώξεις τους τοξικούς από δίπλα σου. Γιατί είναι όλα χημεία και πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι άνθρωποι φτάνουν μέχρι ένα σημείο.

Την γνώρισα σήμερα και δεν το πιστεύω. Δεν της αξίζουν κάποια βάσανα που έχει υποστεί, πρέπει να κλείνει πόρτες. Είναι ψυχάρα η γυναίκα, τώρα την κατάλαβα. Πρέπει να αγαπηθείς και να αγαπιέσαι στο έπακρον και να καταλάβουν την ψυχούλα σου», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου αλλά δεν σταμάτησε εκεί και πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να ταιριάξει με κομμάτια που είναι τοξικά και σύμπλοκα και χλώρια, δηλαδή -1. Πρέπει η γυναίκα να έχει θετικούς, να την προάγουν, να την ανεβάζουν! Είναι διαμάντι. Αυτά είχα να πω»!

«Πάω εγώ να λιποθυμήσω λίγο στη γωνία και θα τα ξαναπούμε σε λίγο», είπε αποσβολωμένη  η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια έπεσαν διαφημίσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.