Ο Γιώργος Κόρομι, το βράδυ της Δευτέρας, τα βρήκε… σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης του Survivor αφού ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος είχε μείνει πίσω κατάφερε να τελικά να τον περάσει και να τον αφήσει εκτός.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη απογοήτευσε τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος ένιωσε ότι έπιασε… πάτο όπως χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα του Survivor.

«Ο χθεσινός αγώνας δεν πήγε καλά, δεν πήγε καθόλου καλά. Μπορώ να πω ότι πατώσαμε κι ο πάτος είναι πολύ βαθιά. Δεν ξέρω πως τα κατάφερα κι έφτασα σε τέτοιο βάθος… Σήμερα θα κάτσω στον πάγκο να σας χαζεύω και αν δω τον στόχο, να το ξεκλειδώσω μόνος μου. Θα το απολαύσω σα θεατής, θa τους καμαρώσω, θα συγκεντρωθώ και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω. Θα κοιτάξω να συγκεντρωθώ κι εγώ γιατί έχω άλλη μία μόνο ευκαιρία» ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι στην κάμερα του Survivor.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως συμφωνούσαν με αυτήν την άποψη καθώς σε συζήτηση που είχαν μεταξύ τους στην παραλία ανέφεραν πως ο Γιώργος Κόρομι έχασε γιατί δεν είχε ψυχραιμία.

Από την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor: «Το κλειδί ήταν πως ούτε στιγμή δε νεύριασα».