Για το εργασιακό νομοσχέδιο μιλούσαν στον ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Κώστας Ζαχαριάδης όταν, ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει κανείς, στην κουβέντα μπήκαν τα ζώδια, η Λίτσα Πατέρα, ο Τριαντάφυλλος και το Survivor.

Όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης, του έκανε εντύπωση που στη Βουλή πολλοί ομιλητές δεν αναφέρθηκαν στην απασχόληση αν και στο επίκεντρο ήταν το εργασιακό νομοσχέδιο. Τότε ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «εδώ είχαμε κάποιους που μιλούσαν 55 λεπτά και μας έλεγαν τα ζώδια. Και είμαστε και επιστήμονες». Τότε παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης γελώντας και είπε «κάτω τα χέρια από την Λίτσα Πατέρα. Έχετε μπει παντού. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ρώτησε στη συνέχεια τον δημοσιογράφο τι ζώδιο είναι και ο Παπαδάκης απάντησε «Υδροχόος» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Εσωτερικών να του λέει «α, κι εγώ. Πάμε εξαιρετικά φέτος». Συνεχίζοντας με τους αστεϊσμούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν γίνεται να βγαίνουμε στην τηλεόραση χωρίς να ξέρουμε τα άστρα και ποιον θα ρωτάμε αν πάμε καλά».

Κάπου εκεί η συζήτηση μετακυλίστηκε στο θέμα του… Τριαντάφυλλου. Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» απευθυνόμενος σε Κακλαμάνη και Ζαχαριάδη τούς ρώτησε εάν είναι αλήθεια ότι διεκδικούν για τα ψηφοδέλτια τον Τριαντάφυλλο στις επόμενες εκλογές. Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε «τον Τριαντάφυλλο του Survivor; Δεν το βλέπω το Survivor και δεν έχω άποψη». Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος συνέχισε το αστείο λέγοντας ότι ο Τριαντάφυλλος θα πάει ΝΔ και ο Τζέιμς στον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κακλαμάνη να καταλήγει με νόημα ότι «το πρόβλημα δεν είναι αν θα συμμετάσχει ο κάθε Τριαντάφυλλος στη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα είναι μην δείτε να εκλέγεται “αέρα πατέρα”».

Δείτε τον σπαρταριστό διάλογο μετά το 31ο λεπτό: