Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Αχιλλέας και ο Μάρκος πιάνονται στα χέρια, ενώ η Ρενάτα καλείται να απολογηθεί στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βλάσης προσπαθεί να καταλάβει τι έχει η Ισμήνη εναντίον του και έχει γίνει ψυχρή απέναντί του.

Το μπέρδεμα με το γράμμα της Βάνας προς τον Φώτη γίνεται χειρότερο και προκαλεί απανωτές παρεξηγήσεις στην παρέα της αποθήκης αλλά και στην έπαυλη Σοφοκλέους.

Η Κέντρα ενημερώνει τη Φαίη πού έχει κρύψει τα χρήματα του Βλάση, και η Βάνα, χωρίς να το ξέρει, είναι μια ανάσα από το να τα ξετρυπώσει. Και ενώ ο Αχιλλέας ψάχνει μάταια όσους τον παγίδευσαν, ο ανακριτής διατάζει την προφυλάκιση της Ρενάτας.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η Ρενάτα οδηγείται στο κρατητήριο, την ώρα που η Κέντρα πιέζει με όποιον τρόπο μπορεί για να πάρει τις μετοχές της. Οι αμφιβολίες της Ισμήνης για τον ρόλο του Αχιλλέα στη Σόφο γίνονται όλο και περισσότερες. Ο Βλάσης προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ενάντια στη σχέση του με την Ισμήνη και ο Δαμιανός προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη Θάλεια. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν η Ρενάτα δεχτεί να δει τον Μάρκο και όχι τον ίδιο;