Η Μαρία Μιχαλοπούλου, πέρασε την πόρτα του «Πρωινού» και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την εμπειρία της στη «Φάρμα».

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του reality του Ant1 εξήγησε πως την ενοχλεί να της λένε για τα κιλά της και πως προτιμά να ντύνεται με άνετα και βολικά ρούχα.

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι. Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το μοντέλο της «Φάρμας» εξήγησε πως έκανε μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν ξέρει τι «έβγαινε» προς τα έξω. «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το reality» ανέφερε η Μαρία Μιχαλοπούλου μιλώντας για το γεγονός πως τα μπάνια της Κυριακής Κατσογρεσάκη προβάλλονται περισσότερο.

Στο σπίτι της Μαρίας Μιχαλοπούλου η Silver

Την καρδιά όλων των παικτών της «Φάρμας» είχε κερδίσει από την πρώτη στιγμή η τετράποδη Silver, το σκυλάκι που τους πρόσεχε και τους έκανε παρέα.

Το παιχνίδι μπορεί να φτάνει στο τέλος του και ο μεγάλος τελικός να προβληθεί την Πέμπτη στις 10 Ιουνίου, όμως για τους παίκτες έχει ήδη τελειώσει γι’αυτό και η Silver βρήκε το παντοτινό της σπίτι.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το σπίτι της Μαρίας Μιχαλοπούλου η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως η μικρή σκυλίτσα πλέον είναι μαζί της.