Την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έμεινα άναυδος. Βγήκε spoiler πριν γίνει το γύρισμα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε: «Ο Ντάφυ έδιωξε μια εντεκάδα ολόκληρη. Ο Ντάφυ ήταν δίκαιος, δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε “αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου”. Ο Ντάφυ άφησε την υπογραφή του, περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του».

Σε ότι αφορά, τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ο Γιώργος Λιανός τόνισε: «Πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ, οι υπόλοιποι πανηγύρισαν με την αποχώρηση. Τώρα που φεύγει δεν νομίζω ότι πρέπει να “κρατάνε” πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω».