Η Φιλίππα και η Σταυρούλα πέρασαν το κατώφλι της εκπομπής «Super Make Over» και άλλαξαν στυλ.

Η Δούκισσα Νομικού και οι experts του «Super Make Over» στάθηκαν στο πλευρό τους και τους έλυσαν όλες τις απορίες και τους άλλαξαν εντελώς το στυλ δείχνοντας τους και μια άλλη πλευρά τους που αγνοούσαν.

Στο πλατό κυριάρχησε ο ενθουσιασμός για τις αλλαγές αυτές ενώ δεν έλειψε και η συγκίνηση. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που η Δούκισσα Νομικού και οι experts της εκπομπής συγκινούνται με τις αντιδράσεις των ατόμων που συμμετέχουν στο «Super Make Over».

Οι εμπνευσμένες εμφανίσεις της Τρίτης

Μία άτυχη στιγμή στάθηκε η αφορμή για να περάσει η Φιλίππα το κατώφλι του Super Makeover. Το περιστατικό αυτό την ταρακούνησε και την έκανε να αναζητήσει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη έμπνευση και δημιουργία καθώς έχει ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι, παράλληλα όμως η ίδια διαθέτει ένα απλό και casual στιλ. Οι experts ξεδίπλωσαν όλα τα μυστικά τους στον τομέα της ομορφιάς και με εντυπωσιακές πινελιές την μεταμόρφωσαν σε μια σέξι και κομψή γυναίκα.

Η οικογένεια της Σταυρούλας την έπεισε να κάνει το μεγάλο βήμα για την αλλαγή στην εμφάνισή της και γι αυτό δήλωσε συμμετοχή στο Super Makeover. Θέλει να ενημερωθεί για τις τάσεις της μόδας από τους experts, να μάθει μυστικά ομορφιάς και να ακούσει συμβουλές και προτάσεις για το μακιγιάζ και την περιποίηση του σώματος. Με ένα φρέσκο και νεανικό look ελπίζει πως θα εντυπωσιάσει τους δικούς της ανθρώπους και θα βάλει περισσότερο χρώμα στη ζωή της.