Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βέλη χάνει τη βέρα της και ο Άγγελος ψάχνει παντού για να τη βρει. Τελικά όμως θα εμφανιστεί στο πιο απίθανο μέρος.

Η Βούλα ανακαλύπτει ένα «οικογενειακό μυστικό» που θα έπρεπε να την περιλαμβάνει, αλλά ο Μηνάς κατάφερε να της το κρατήσει κρυφό τριάντα χρόνια.

Ο Μπάμπης και η Ξένια θα δώσουν συνέντευξη στην Σοφία, που κάνει την πρώτη της πανεπιστημιακή εργασία με θέμα, ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί. Η Ηλίας γίνεται βιρτουόζος του τένις. Η Καίτη του ζητά να της μάθει, και αποφασίζουν να παίξουν μαζί.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Για να πάει σ’ ένα παιδικό πάρτι ο Άγγελος πρέπει να ξεπεράσει τη φοβία που έχει με τους κλόουν. Θα καταφέρει η Βέλη να τον βοηθήσει;

Ο Μηνάς ζει τον χειρότερο εφιάλτη του. Η αγαπημένη του Βούλα, τον έχει εγκαταλείψει…

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Καίτη ετοιμάζεται να κάνει comeback στον χώρο του modeling και αρχίζει να τον πιάνει ζήλια, ειδικά όταν η Καίτη τον πληροφορεί ότι υπάρχει περίπτωση να βγει ημίγυμνη σε γιγαντοαφίσα…

Ο Σωκράτης (Γιάννης Τσορτέκης) έρχεται στο σπίτι της Ξένιας και του Μπάμπη γιατί τον κυνηγάει ο Σταφίδας για χρέη. Μόνο που δεν είναι αυτός ο λόγος.