Ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να βάλει πάνω απ’ όλα την υγεία του και αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor κλείνοντας πίσω του για πάντα την πόρτα του reality του ΣΚΑΪ.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, το Survivor άλλαξε καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Κυριακής: «Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην παράταση που πήρε το Survivor αλλά και στο πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

«Καμιά δεκαριά μέρες πήρε παράταση. Οι συγγενείς δεν ξέρω αν θα έρθουν λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό. Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο», είπε ο Γιώργος Λιανός. Το συγκεκριμένο απόσπασμα φιλοξενήθηκε και στο Happy Day.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.