Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» αναμένονται καθηλωτικές. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει στραφεί στη δίκη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Ο Νικηφόρος μετά την άρνηση της Ασημίνας να απαντήσει θετικά στην πρόταση του και να τον ακολουθούσει στη Λάρισα, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν τις ζωές τους εκεί, είναι αποφασισμένος να μην κάνει ξανά «πίσω» σε ότι αφορά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Η Ασημίνα, παρακολουθεί τη διαδικασία της δίκης γεμάτη άγχος καθώς οι φόβοι της είναι πολλοί. Η Μυρσίνη δεν έχει σκοπό, να αφήσει τις αδερφές Σταμίρη στην ησυχία τους γι’αυτό και θα βρεθεί στο σπίτι τους. Τα όσα θα τους πει η Μυρσινή, θα αναστατώσουν την Ασημίνα και τη Δρόσω.

Το δικαστήριο, παίρνει την απόφαση του για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και οι ζωές των αδερφών Σταμίρη αλλά και του Νικηφόρου θα αλλάξουν για πάντα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.