Μια απρόσμενη έκρηξη είχε στην κάμερα του Survivor, το βράδυ της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος. Στηρίζοντας μάλιστα, έμμεσα, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Πιο συγκεκριμένα, εν όψει και του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, ο τραγουδιστής θέλησε να δείξει το έτερο ζευγάρι που θα αλληλοβοηθηθεί στην επόμενη ψηφοφορία. Κάτι, δηλαδή, που κάνουν και οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας.

«Εγώ είδα ότι ο Παύλος στήριξε Κόρο. Ο Κόρο θα στηρίξει τον Παύλο και υπάρχει μια δυνατή φιλία. Οπότε που είναι το κακό που ο Τζέιμς στηρίζει τον Νίκο και ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς» σημείωσε με απορία ο Τριαντάφυλλος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Ρε τι, να με τρελάνετε πάτε ρε σεις; Πάλι θα με τρελάνετε, πάλι θα βγω έω από τα από τα ρούχα μου;».

«Δηλαδή είναι κακό που οι άλλοι δύο στηρίζονται ενώ εσείς δεν είναι κακό που στηρίζεστε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο Survivor.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.