Με αιχμηρό τρόπο σχολίασαν στο Πρωινό οι Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής τα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, με τους Ηλία Μπογδάνο και Γιώργο Ασημακόπουλο να βγάζουν τα μαγιό τους και να βουτούν γυμνοί στη θάλασσα.

«Αλήθεια, είναι ώρες ώρες που δεν έχουμε τι να πούμε γιατί αυτό που βλέπουμε ξεπερνάει την οποιαδήποτε φαντασία. Αυτή η συζήτηση γίνεται σε παιδάκια δημοτικού και ντρέπονται, μετά λένε δεν την έκανα τη συζήτηση, εσύ την άρχισες, εγώ απλώς συμμετείχα. Μεγάλοι άνθρωποι να βγάζουν κα να συγκρίνουν τους πωπούς τους και μετά ο άλλος να λέει ότι εγώ έχω κάτι… Δεν γίνονται αυτά, είναι ενός επιπέδου που δεν χρειάζεται να το δείχνουμε στην τηλεόραση γιατί δείχνει έλλειψη ιδεών και εκπέμπει πολύ χαμηλό πράγμα, είναι πολύ άσχημο. Δεν έχεις τι να πεις. Λες… είδαμε κι αυτό; Τα έχουμε δει όλα, βλέπουμε κι αυτό», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε τα εξής:

«Δύο παίκτες να συγκρίνουν τα οπίσθιά τους; Είναι αστεϊσμοί παιδικοί που γίνονται αποδεκτοί σε μια παρέα που αυτή είναι η αισθητική της. Αλλά τώρα, σε ένα πρόγραμμα τέτοιου επιπέδου, εννοώ τηλεθέαση επιπέδου, να ακούγονται και να προβάλλονται αυτά…».