Για ένα ιδιαίτερο έπαθλο κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του Survivor απόψε και αυτό δεν είναι άλλο από τα ηχητικά μηνύματα που τους έχουν στείλει οι οικογένειες τους.

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο στους παίκτες και η χαρά όλων ήταν απερίγραπτη.

Μάλιστα η συγκίνηση δεν άργησε να πλημμυρίσει τους παίκτες και ο ένας να παρασύρει τον άλλον.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους».

«Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν». Τότε, ο παίκτης της μπλε ομάδας ξέσπασε σε κλάματα για να τον ακολουθήσει αμέσως μετά και ο Τριαντάφυλλος: «Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρο πως είναι ευαίσθητος. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω γιατί έκλαψε και για το παιδί μου μια φορά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.