Η πόρτα της Φάρμας άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής και οι παίκτες του reaity ένα από τα πρώτα πράγματα που σχολίαζαν ήταν η αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Στράτος Τζώρτζογλου και Μαρία Μιχαλοπούλου δεν μπορούσαν να κρύψουν την στεναχώρια τους για την αποχώρηση του καλού τους φίλου από τη Φάρμα.

Οι συζητήσεις για τις επιδόσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου στο αγώνισμα αποτέλεσε θέμα ανάμεσα στους παίκτες οι οποίοι αποθέωσαν τη μαχητικότητα του ηθοποιού.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο παίκτης που έβγαλε έξω από τη Φάρμα τον Μιχάλη Ιατρόπουλο σε κουβέντα που είχε με τον Στράτο Τζώρτζογλου διέκρινε υποκρισία και αυτό γιατί ο ηθοποιός του είπε πως τον συγχώρεσε για το γεγονός ότι έβγαλε στον τάκο το φίλο του.

Μεγάλο θέμα συζήτησης όμως, ανάμεσα στις γυναίκες του σπιτιού αποτέλεσε η… πίσω όψη της καλογυμνασμένης Κυριακής Κατσογρεσάκη.

Κάτια Δέδε και Ειρήνη Κολλιδά συζητούσαν πόσα κιλά έχουν χάσει κατά την συμμετοχή τους στη Φάρμα και πως τα σώματα τους έχουν «στεγνώσει» και σχολίασαν θετικά τον πωπό της Κυριακής Κατσογρεσάκη.

«Ο πωπός της Κατσογρεσάκη είναι ένα ανεξάρτητο κρατίδιο! Δεν θα πέσει ποτέ» είπε η Ειρήνη Κολλιδά στην κάμερα της παραγωγής γελώντας και αποθεώνοντας τα κάλλη της συμπαίκτριας της.