Το Hudson & Rex μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις 2 πρώτες του σεζόν και η μετά το τέλος της 3ης το αίσθημα ήταν το ίδιο.

Σε αυτή την σεζόν οι υποθέσεις ήταν το ίδιο ενδιαφέρουσες, και μας έδωσαν ακόμη και το πώς ο Charlie έγινε συνεργάτης του Rex. Ευφάνταστες υποθέσεις, δολοφόνοι υπεράνω υποψίας και στοιχεία που μόνο η μύτη του τετράποδου υπαστυνόμου μπορεί να βρει.

Όπως και στις προηγούμενες σεζόν της σειράς η βασική ιστορία του καστ συνεχίζει να υπάρχει, δείχνοντάς μας λίγα πράγματα για τον καθένα σε κάθε επεισόδιο αλλά οι υποθέσεις που καλούνται να λύσουν κάθε φορά είναι αυτοτελείς. Αυτό βοηθάει αρκετά στο να κυλά ομαλά η σεζόν χωρίς να επαναλαμβάνονται πράγματα και να κουράζουν το θεατή.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Αν είστε φαν των αστυνομικών σειρών θα σας αφήσει αρκετά ικανοποιημένους. Επίσης, είναι μια σειρά που αν και έχει σαν βάση της την επίλυση εγκλημάτων μπορείτε να δείτε με τα παιδιά σας ( αν είναι στην κατάλληλη ηλικία ). Οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον «Υπαστυνόμο Ρεξ» και τώρα η νέα γενιά έχει την ευκαιρία να κάνει το ίδιο.

Η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη και για 4η σεζόν