Μόλις το Big Brother της νέας εποχής έριξε αυλαία αμέσως άρχισαν οι εικασίες για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του επόμενου κύκλου.

Τα ονόματα τα οποία έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων πολλά. Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Τσαλίκης ήταν μόνο δυο από τα ονόματα τα οποία ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Φαίνεται όμως πως ο ΣΚΑΪ βρήκε τον ιδανικό παρουσιαστή στο πρόσωπο ενός άλλου συνεργάτη του σταθμού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Κύπριος παρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο «φλερτάρει» με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του Big Brother.

Ο ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη διαρροή όμως η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην συγκεκριμένη είδηση θα μπορούσε να αποτελέσει έμμεση επιβεβαίωση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής Καλό μεσημεράκι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα το μεσημέρι της Τρίτης σα να είναι κάτι δεδομένο γεγονός που φουντώνει τις φήμες ότι ο Τάσος Τρύφωνος βρίσκεται μια ανάσα από τις τελικές υπογραφές.