Στην Ελλάδα έχει φτάσει η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της από το Survivor και το πρωί της Τρίτης παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα του Love It.

«Δεν είπα ποτέ στον Αλέξη την ώρα της αποχώρησης “Τελείωσε τον James”. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και σκληρός. Πολλές φορές του έλεγα “μη μου μιλάς έτσι γιατί με κάνεις να κλαίω|. Οι προθέσεις μου για τον Αλέξη δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως παρεξήγησε ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του. Το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη. Με τον Αλέξη δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Δεν κάνει στρατηγική για να μείνει στο Survivor, οδηγεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τα γεγονότα», ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Το να ψάξω το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και νομίζω ότι εκτέθηκα. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου λέει δες το μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι. Όταν μαγειρεύαμε με τον Αλέξη και τον Chris, ακουμπάμε τις προμήθειες μας πάνω στο μπαούλο και στα 10 λεπτά είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω ποιος το πήρε. Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά το αλάτι κάποιο από αυτά τα 3 παιδιά το έχει πάρει» πρόσθεσε στην συνέχεια η τραγουδίστρια.

Για την τριάδα του Survivor, James Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, σημείωσε πως: «Ο James παίζει στρατηγικά, είχε τη συμμαχία με το μέρος του, κινούσε τα νήματα και όποιον ήθελε να τον βγάλει στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James, του πιπιλάει τα αφτιά. Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή. Είχε πει η Άννα Μαρία ότι δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. «Μαγειρεύανε» πάρα πολλά πράγματα και χαιρόντουσαν με το να με βλέπουν να μην είμαι καλά. Έπαιζα αγώνα, δεν έφερνα πόντο, σκούνταγε τους φίλους της και γέλαγε ειρωνικά. Μου έλεγε ψέματα, μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν είχε παραδεχτεί ποτέ. Όσο η Χριστίνα ήταν άρρωστη, ξυπνούσαμε το πρωί και την ρωτούσαμε “πως νιώθεις σήμερα”. Η τριάδα δεν είχε ρωτήσει ποτέ αν είναι καλά. Ήρθε η κοπέλα από το νοσοκομείο και μετά από 48 ώρες, μπροστά στην κάμερα, γύρισε ο James να της πει “Χριστίνα μου, πώς είσαι»;”

Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Είναι μια σχέση ζωής. Μου είπε η Μαριαλένα να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, εννοείται ότι δεν μπορώ να σας το πω.

Με την άφιξη του Σάκη στο Survivor ζήλεψαν ο James με τον Νίκο. Δεν είναι ότι νοιάστηκαν για το καλό της Μαριαλένας, απλά ήθελαν με κάποιον τρόπο να βρουν κάτι να τον στοχοποιήσουν για να τον ψηφίσουν» πρόσθεσε στην συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τέλος η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως: «Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν “καθαρίσει” τον Άγιο Δομίνικο».