Η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού για τη δική της εμπειρία στο reality επιβίωσης το 2003.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αποκάλυψε πως η δική της εμπειρία ήταν σκληρή, προχώρησε και σε καταγγελίες σε ότι αφορά την τότε παραγωγή του Survivor και εξομολογήθηκε πως υπήρξε σεξ.

«Μας άφηναν επίτηδες να πονάμε»

Το ότι υπήρχαν γιατροί αλλά δεν τους παρείχαν βοήθεια κατήγγειλε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου. «Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Τότε ήταν ακόμη πιο δύσκολα, δεν είχαμε ούτε έπαθλα φαγητού ούτε γιατρούς. Υπήρχαν κάποιοι γιατροί, αλλά δεν μας παρείχαν τίποτα, μόνο νερό. Ο πόνος ο δικός μας ήταν 80% τηλεθέαση στην Ελλάδα. Μας άφηναν επίτηδες να πονάμε, να υποφέρουμε για την τηλεθέαση, δεν τους ένοιαζε. Πέρασα πολλά στάδια στο Survivor, περισσότερα γυναικολογικά, ψυχολογικά, σωματικά, πληγές, κατάθλιψη» ανέφερε η πρώτη νικήτρια του Survivor.

Τα δικαστήρια και η δικαίωση

Μετά το τέλος του Survivor όπου και βγήκε νικήτρια, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής που είχε τότε το reality επιβίωσης αλλά και κατά του Mega.

Οι λόγοι που οδήγησαν την Ευαγγελία Δερμετζόγλου να κινηθεί νομικά ήταν τα προβλήματα υγείας που της παρουσιάστηκαν.

«Τους έτρεχα πολλά χρόνια στα δικαστήρια για τα ιατρικά θέματα, τις παραβλέψεις και τον δόλο. Για αυτό τα επόμενα Survivor κάνεις κιχ και τρέχουν οι γιατροί. Κινήθηκα δικαστικά για πάρα πολλά χρόνια. Και με την παραγωγή και με το Mega. Κέρδισα φυσικά. Για αυτό και με ψιλοέθαψαν κιόλας, μου κλείσανε όλες τις πόρτες. Κέρδισα 200.000 ευρώ και τα 46.000 τα πήρε η εφορία. Δεν άξιζε…

Είχα πάθει φοβία να βγαίνω έξω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, είχα περάσει ζόρια. Μου δημιούργησαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη βαριάς μορφής μάλιστα. Πολλά χρόνια και πολλά φάρμακα. Είχαν χτυπήσει την Ορθούλα, επειδή είχαμε διώξει έναν παίκτη, εμένα με απειλούσαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια του Survivor.

Η παραδοχή ότι υπήρξε σεξ

Σε ερώτηση αν υπήρξαν παίκτες στο δικό της Survivor οι οποίοι έκαναν σεξ η Ευαγγελία Δερμετζόγλου απάντησε καταφατικά.

«Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σεξ. Όχι μόνο με παίκτες αλλά με παίκτες και με παραγωγή. Εγώ δεν είχα όρεξη» ανέφερε μεταξύ άλλων, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.