Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τις αλλαγές στις ομάδες του Survivor. Η Μαριαλένα, η οποία είχε έρθει κοντά με τον πρώην σύντροφο της, Σάκη Κατσούλη καθώς ο ένας είχε βρει στον άλλον, το στήριγμα του στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, «λύγισε».

Με δάκρυα στα μάτια, η Μαριαλένα τόνισε στην κάμερα πως: «To Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία και εμένα τη ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δεύτερη φορά. Μία την πρώτη φορά που φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος στο παιχνίδι. Τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλον εδώ. Ήταν το γούρι μου. Και τώρα, πάλι, μου τον πήρανε και τον πήγαν απέναντι. Λύγισα. Είμαι δυνατός άνθρωπος αλλά και είμαι πολύ ευαίσθητη».

Ωστόσο, στην ίδια ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι και ο Σάκης Κατσούλης. Οι παίκτες των δυο νέων ομάδων του Survivor βρέθηκαν μπροστά από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, λίγο πριν κοντραριστούν στον στίβο μάχης.

«Ήταν η δυσκολότερη βραδιά για εμένα χθες. Χωρίστηκα από ένα μέλος που το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναέρθω κοντά, με τη Μαριαλένα. Eίναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα, ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% και να ακούω αυτά που θέλω. Πιστεύω και εγώ το ίδιο. Παρ’ όλα αυτά δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Μαριαλένα και με φωνή που μαρτυρούσε πως είναι έτοιμη ξανά να κλάψει, είπε: «Περάσαμε χρόνο μαζί, κοιμηθήκαμε στην ίδια καλύβα. Νομίζω είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους. Ο Σάκης είναι το γούρι μου. Χθες που δεν άκουγα τη φωνή του στον πάγκο μου κακοφάνηκε. Τώρα η φωνή του θα είναι στην κόκκινη ομάδα. Πρέπει να ξεπεράσω δεύτερο ψυχολογικό σοκ, πρώτο που μπήκε και δεύτερο που έφυγε.».