Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός Χάρης Σώζος ενώ οδηγούσε τη μηχανή του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Ο Χάρης Σώζος εκείνη την περίοδο είχε τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» όπου συμμετείχε και υποδυόταν το ρόλο του Σωκράτη Θέμελη.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, πριν λίγες μέρες έφτασε στο τέλος του καθώς ο Δούκας θέλησε να τον εκδικηθεί για το βιασμό της αδερφή του και έτσι τον δηλητηρίασε.

Ο Χάρης Σώζος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων τόνισε πως ίσως ο ρόλος αυτό να «πήγαινε» περισσότερο αν δεν είχε πέσει θύμα τροχαίου.

«Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το ατύχημα, μπορεί να πήγαιναν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συγγραφέων», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Σώζος.

Για το τροχαίο που είχε ο Χάρης Σώζος σημείωσε: «Είχα ένα τροχαίο, ευτυχώς είμαι αρκετά καλά τώρα, είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα ευχόμουν να πάθω σε ένα ατύχημα, να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα».