Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν βρει τον τρόπο να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Και αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από τις συνεχείς και καταιγιστικές εξελίξεις.

Ένας ρόλος ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον είναι αυτός της Σοφούλας. Αφού λοιπόν η Σοφούλα θα δώσει τη χαριστική βολή στο Βόσκαρη, στην συνέχεια θα επιστρέψει στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας, η Σοφούλα, μετά από όσα διαδραματίστηκαν με τον σύζυγο της θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι καθώς όλες αυτές οι κουβέντες και οι συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη της στο Διαφάνι την στεναχωρούν.

Ένα πρόσωπο κλειδί ωστόσο θα κάνει μια συζήτηση μαζί της ώστε να της αλλάξει γνώμη και να μην πάει στο μοναστήρι.

Οι γονείς της, ο Τόλιας με την Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν, ωστόσο φαίνεται πως δεν καταφέρνουν και πολλά και η Σοφούλα, αποφασισμένη, ξεκινάει για το μοναστήρι…

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, όμως αυτό θα κλονίσει τον γάμο τους. Η αλλαγή της απόφασής της, αλλά και η επιμονή της θα τους φέρει σε σύγκρουση και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της;

Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα γεννήσει πολλά ερωτηματικά.