Η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, αν και έχει τελειώσει πριν καν εμφανιστούν τα δυο παιδιά στο Survivor, συνεχίζει και απασχολεί εξαιτίας της κοινής τους εμφάνισής στο reality.

Το πρωί της Παρασκευής, η προπονήτρια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και καλή της φίλη, Μαρίζα Σουμπασάκη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία ερωτική σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Κατσούλη ενώ χαρακτήρισε πανέξυπνο τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανε επειδή την ανάγκασαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο Ατζούν είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας. Ήθελε να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία για να ανεβάσει την τηλεθέαση», ανέφερε αρχικά η φίλη της Μαριαλένας.

Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Οι γονείς της Μαριαλένας είναι πολύ στεναχωρημένοι με την κατάσταση, η παραγωγή τους είπε ότι πλέον είναι προϊόν της παραγωγής πλέον το κορίτσι τους. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της, ο πατέρας της έχει πρόβλημα στην καρδιά».

Μιλώντας για τον νυν σύντροφο της Μαριαλένας, τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, είπε: «Ο Γιώργος δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι».