Στο τελευταίο επεισόδιο της «Έξαψης» είδαμε πως: Ο Κωστής προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της Αγροικίας. Η Κλαίρη, σε απόγνωση, σκέφτεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ο Τζώρτζης και η Ίριδα μοιάζουν, πλέον, με εχθρούς.

Ο Κωστής αποκαλύπτει στο Μηνά πως ξέρει όλη την αλήθεια για τα ναρκωτικά. Ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αθήνα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Κλαίρης. Ο Γιάννος πνίγει τη θλίψη του στο ποτό.

Ο Τζώρτζης υπόσχεται στη Βίκυ πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τη μητέρα της. Η Κλαίρη οδηγείται, απρόσμενα, στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21.00 στην «Έξαψη» του Mega;

Ο Γιάννος στέκεται πολύ τυχερός μετά το ατύχημά του. Μπροστά στον Κωστή αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τα ναρκωτικά. Η Κλαίρη χάνει το παιδί. Η σχέση της με τον Αλέξανδρο είναι τεταμένη. Η Ίριδα βιώνει μεγάλη απογοήτευση, όταν μαθαίνει ότι μητέρα της Βίκυς είναι η Ζωή, ο μεγάλος έρωτας του Τζώρτζη.

Η Εβίτα καταφέρνει να πείσει τη Τζόυ να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξανδρο. Ο μυστηριώδης Ορφέας Σαμπάνης φτάνει στο Ναύπλιο. Ένα τεστ dna φέρνει στο φως έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό.