Αποσπάσματα από το επόμενο επεισόδιο της «Φάρμας» προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Τετάρτης.

Στα πλάνα φάνηκε ξεκάθαρα πως οι παίκτες τα έχουν «βάλει» για τα καλά με την αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου λόγω του τρόπου που εκφράζεται και μιλά.

«Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό. Μιλάει χωρίς σεβασμό στον Ιατρόπουλο και τον Πάτρα. Έπαιζε έναν ρόλο τόσο καιρό. Δεν έχει τρόπο, μιλήσαμε μαζί της βράδια ατελείωτα και της εξηγήσαμε δέκα πράγματα. Από ένα σημείο και μετά δεν το δικαιολογείς», αναφέρουν οι παίκτες μεταξύ άλλων σε σχόλια τους για το μοντέλο.

Στα ίδια πλάνα, από τη «Φάρμα» προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της Μαρίας Τοτόμη. Η παίκτρια προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθούν οι συμπαίκτες της.
Η Μαρία Τοτόμη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το παιχνίδι έχουν μπει μέσα όλοι για έναν σκοπό. Ο καθένας έχει τη στρατηγική του και το βλέπεις από το πώς δουλεύουν μέσα στη μέρα. Όλοι έχουν στρατηγική από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Είμαστε αναγκαστικά όλη μέρα μαζί, κοιμόμαστε όλοι μαζί, καλώς ή κακώς θα κάνεις κάποιες φιλίες.

Αλλά δουλεύουμε ατομικά. Ας πούμε, η Κατσογρεσάκη σπάει όλη μέρα ξύλα. Θα μπορούσε να πάει να κάνει κάτι άλλο, να μαγειρέψει, να πάει να πλύνει κάνα πιάτο. Θέλει να δείξει τη δύναμή της, θεωρεί ότι έτσι μπορεί να τη φοβούνται. Για μένα αυτό είναι στρατηγικό. Το ίδιο κάνει και Ντούπης, το ίδιο και ο Βασίλης και ο άλλος Βασίλης. Ασχολούνται μόνο με αυτά. Δεν έχει ασχοληθεί κανένας από τους άντρες με δουλειές εσωτερικές του σπιτιού. Και πολλές γυναίκες βγάζουν τη δυναμική τους έξω από το σπίτι».

Δυο νέοι παίκτες μπαίνουν στη Φάρμα

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζόπουλου, του παίκτη ο οποίος είδε νωρίς την πόρτα της εξόδου της Φάρμας, δυο νέοι παίκτες ετοιμάζουν τα πράγματα τους για να μπουν στο reality.

Οι δυο νέοι παίκτες οι οποίοι θα εμφανιστούν στη Φάρμα είναι ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής και η Μαρία Φραγκάκη.

Ο Ερωτόκριτος και η Μαρία θα μπουν στη Φάρμα και θα ζήσουν και εκείνοι την εμπειρία.

Ας μάθουμε όμως λίγο καλύτερα τους νέους παίκτες

Ερωτόκριτος Κυμιωνής – Σχεδιαστής μόδας

Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές ανδρικής μόδας.

Όταν ήταν περίπου έξι μηνών, ο πατέρας του αποφάσισε, λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του, οι δυο γιοι του να μεγαλώσουν με τη γιαγιά τους, η οποία ζούσε στην Κρήτη. Ουσιαστικά τους γονείς του τους γνώρισε σε ηλικία 12 ετών.

Στα 17 του, ξεκίνησε να ασχολείται με τα υφάσματα και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Παράλληλα, άρχισε να σχεδιάζει τη δική του εκκεντρική γραμμή ρούχων για άνδρες, με την ονομασία «Πρίγκιπας Ερωτόκριτος».

Το όνομα «Ερωτόκριτος» προέρχεται από το ομώνυμο ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Τα βράδια, η γιαγιά του δεν του έλεγε παραμύθια, αλλά του τραγουδούσε τα κατορθώματα του «Ερωτόκριτου». Έτσι, του μετέδωσε το πνεύμα και την αίσθηση του νικητή. Την λέξη «Prince», δηλαδή πρίγκιπας, αποφάσισε να την βάλει στα ρούχα του γιατί είναι το παρατσούκλι που είχε ο παππούς του στην Κρήτη.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009, έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο γιος του Μανώλης, σε ηλικία μόλις 11 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Η μεγάλη αυτή απώλεια τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε». Παράλληλα, δημιούργησε τη Σχολή «Αγάπης Εαυτού», όπου διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Ο Ερωτόκριτος είναι, επίσης, ενεργειακός εκπαιδευτής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτογνωσίας. Ωστόσο, τα σεμινάρια που παραδίδει ειδικεύονται στην επίτευξη στόχων και στη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας.

Μαρία Φραγκάκη – Δημοσιογράφος-Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Η Μαρία Φραγκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ άλλων από τον Dj Tiesto, Chemical Brothers, Faithless, John Digweed. Επίσης, έχει παρουσιάσει μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και sites.

Αυτή την περίοδο, εργάζεται ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Easy 97.2, όπου παρουσιάζει το «Thrive weekend», μια εκπομπή για το wellness, την αυτοβελτίωση και την ευεξία. Παράλληλα, κάνει τα «Thrive podcasts», τα οποία μπορεί να απολαύσει κανείς στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1, Soundis.gr

Η Μαρία γνώρισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ, στον σταθμό που εργάζονταν, σε μια αλλαγή βάρδιας. Κι ενώ στην αρχή δεν τον συμπαθούσε, σύντομα την κέρδισε ο ανοικτός χαρακτήρας και η καλή του διάθεση.

Η Μαρία δηλώνει ότι είναι αυθόρμητος άνθρωπος και ότι, αν και δεν έχει καμία σχέση με τη φύση και τις αγροτικές εργασίες, πήρε πολύ εύκολα την απόφαση να μπει στη «Φάρμα», αφού φυσικά είχε την έγκριση του 10χρονου γιου της, Νικόλα.

Είναι αρκετά γυμνασμένη και θεωρεί ότι οι απαιτήσεις της ζωής στη «Φάρμα» δε θα την δυσκολέψουν ιδιαίτερα.