Το παιχνίδι ξεκινά! Με αυτές τις τρεις λέξεις ο Σάκης Τανιμανίδης «σφύριξε» την έναρξη του νέου reality του Ant1, «Φάρμα».

Ο παρουσιαστής στα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας ξενάγησε τους τηλεθεατές στους χώρους της Φάρμας και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες: «Σε αυτό το σπίτι δεν θα βρουν τίποτα απ’ όσα έχουν συνηθίσει».

Στα επόμενα πλάνα, οι τηλεθεατές είδαν τους παίκτες οι οποίοι αποκαλύφθηκαν στην κάμερα της Φάρμας. Οι υποψήφιοι… αγρότες, φορτωμένοι με τα «λουκάνικα» τους τα οποία είχαν μέσα τα λιγοστά υπάρχοντα τα οποία τους επετράπη να πάρουν και πήραν το δρόμο για τη Φάρμα που θα αποτελέσει το σπίτι τους το επόμενο διάστημα.

Οι παίκτες όμως τα βρήκαν σκούρα από την αρχή. Ο λόγος; Ο οδηγός του φορτηγού που τους μετέφερε σταμάτησε στη μέση του πουθενά και τους ενημέρωσε πως τον υπόλοιπο δρόμο πρέπει να τον διανύσουν με τα πόδια ακολουθώντας ένα χάρτη που τους έδωσε.

«Αυτό είναι 5 χιλιόμετρα!» ακούστηκαν οι αντιδράσεις. Οι υποψήφιοι αγρότες, μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, φορτώθηκαν τα πράγματα τους και μέσα από κακοτράχαλους δρόμους συνέχισαν τη διαδρομή τους προς τη Φάρμα.

Οι 14 παίκτες πέρασαν ένα τελευταίο γεφυράκι και αντίκρισαν μπροστά τους τη «Φάρμα» όπου τους περίμενε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Θα είμαι ειλικρινείς μαζί σας. Τις ανέσεις που έχετε συνηθίσει έξω από δω πρέπει να τις ξεχάσετε» τους είπε αρχικά και τους εξήγησε πως στο νέο τους σπίτι δεν έχουν ηλεκτρικό, δεν έχουν ζεστό νερό και για να φάνε περισσότερο φαγητό θα πρέπει να καλλιεργήσουν τη γη.