Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» έκανε η Βίκυ Καγιά και σχολίασε το Greece’s Next Top Model αλλά και το ενδεχόμενο παρουσίασης του Dancing with the stars.

«Λογικά συνεχίζεται το Shopping Star. Οι ανακοινώσεις γίνονται κατά τον Μάιο. Η ομάδα του GNTM δουλεύει αλλά τον Απρίλιο θα τα δούμε αυτά. Από ό,τι φαίνεται θα είναι πάλι με αγόρια και κορίτσια αλλά μπορεί κάτι να αλλάξει. Κριτική επιτροπή πιστεύω ότι θα είναι η ίδια» ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Σε ερώτηση για τις φήμες πως φεύγει η Ζενεβιέβ Μαζαρί από το GNTM και τη θέση της παίρνει η Κάτια Ζυγούλη, η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι κάθε φορά που τελειώνει το GNTM ακούγονται διάφορα.

«Δεν ξέρω πότε θα γίνει το Dancing with the stars. Είναι κανά δυο χρόνια που υπάρχει στο κανάλι. Μπορεί φέτος να γίνει. Εγώ δεν ξέρω κάτι για την παρουσίαση. Φυσικά και είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις. Θα έλεγα με χαρά ναι στο Dancing αν μπορώ να το κάνω» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

«Δύσκολη εποχή για το θέατρο» είπε για τις καταγγελίες που γίνονται ενώ για τον χώρο του μόντελινγκ είπε «στη μόδα δεν συμβαίνουν πολλά τέτοια στα κορίτσια. Είναι λίγο Survivor το μόντελινγκ» σχολίασε η Βίκυ Καγιά.