Είναι πλέον-επιτέλους-επίσημο. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 6η σεζόν του Outlander, όπως έκανε γνωστό ο επίσημος λογαριασμός της σειράς του STARZ και Netflix στα social media.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το παρακάτω βίντεο που δείχνει πως το set είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα γυρίσματα της νέας σεζόν:

Το περιοδικό ELLE επικοινώνησε με τον Matther B. Roberts, εκτελεστικό παραγωγό της σειράς όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr, που ανέφερε πως «δεν θέλαμε να αλλάξουμε την ιστορία λόγω κορονοϊού. Έχουμε αρκετές έντονες σκηνές, από αυτές “ζούμε και αναπνέουμε”. Έπρεπε να βεβαιωθούμε πως οι πάντες θα περνούσαν από τεστ κορονοϊού χιλιάδες φορές πριν μπουν στο σετ και να διατηρήσουμε τη προστατευτική “φούσκα” των γυρισμάτων όσο πιο ασφαλή γίνεται».

Όσον αφορά την 6η σεζόν, μας έδωσε ένα μικρό teaser για την εξέλιξη της ιστορίας: «Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει στον κόσμο την περίοδο αυτή, το 1775, είναι παρόμοιο με ό’τι συμβαίνει μεταξύ Jamie και Claire. Θα υπάρξει μια επανάσταση και μεταξύ τους επίσης και νομίζω πως θα είναι το βασικό σημείο της σεζόν. Έχεις μερικά θεμέλια και όταν αυτά τα θεμέλια κουνιούνται και υπάρχει μια επανάσταση, πρέπει να το διαχειριστείς. Αυτό είναι το θέμα της σεζόν».

Παράλληλα, μιλώντας για τον τίτλο της πρεμιέρας της 6ης σεζόν, το «Echoes», τόνισε πως «κάθε χαρακτήρας θα πρέπει να διαχειριστεί κάτι από το παρελθόν τους και αυτό θα μας βοηθήσει με τις ιστορίες που θα πούμε στο μέλλον».