Το HBO δημοσίευσε το πρώτο trailer για το The Nevers, τη νέα του σειρά φαντασίας, που θα διαδραματίζεται στη Βικτωριανή εποχή.

Η ιστορία, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων με συγκεκριμένα ταλέντα (χαρακτηρίζονται ως Touched), κατά βάση γυναίκες, που έχουν ξεκάθαρες πανίσχυρες ικανότητες, μερικές γοητευτικές, μερικές ενοχλητικές.

Μεταξύ αυτών είναι η Amalia True (Laura Donnelly), μια μυστηριώδης χήρα, και η Penance Adair (Ann Skelly), μια νεαρή εφευρέτρια.

Δημιουργός της είναι ο Joss Whedon (The Avengers), που όμως ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την αποχώρηση του από το project. Έκτοτε, στη θέση του βρίσκεται η Philippa Goslett (Little Ashes).

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να υπάρξουν 10 επεισόδια, όμως το HBO αναφέρει πως θα κυκλοφορήσουν έξι και στη συνέχεια θα συνεχίσει η παραγωγή των επόμενων, με την προϋπόθεση πως η σειρά θα έχει καλή τηλεθέαση.

Ανάμεσα στο cast θα βρεθούν οι James Norton (War & Peace), Nick Frost (Hot Fuzz) και Elizabeth Berrington (In Bruges), μεταξύ άλλων.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.