Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε με ενθουσιασμό για τη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η στιγμή που στεναχωρήθηκε πραγματικά. Και όπως παραδέχθηκε, δεν ήταν άλλη από τη σκηνή που σκοτώνει τον Κλεομένη.

«Μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, μα γιατί;. Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. Όταν γράφτηκε το τέλος του. Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, “έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις”. Του λέω, “γιατί;”. Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα… Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει κι εγώ ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος», είπε.

Και συμπλήρωσε πως κάθε φορά που βλέπει το πλάνο με την επίμαχη σκηνή, είναι ανατριχιαστικό, τονίζοντας πως είναι αντάξια της υποκριτικής ικανότητας του Θανάση Κουρλουμπά.

Και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό».